Webinar med adm. direktør Idar Kreutzer, Finans Norge


 

I løpet av dager ble en helt ny ordning for korona-kompensasjon til bedrifter stablet på bena, etter en historisk innsats fra myndighetene og finansnæringen. Resultatet ble «Det beste Norge har å by på», et komplekst rammeverk satt i drift med heldigitaliserte løsninger som gjorde Norge verdensledende i støtteordningene. 

Dette webinaret med adm. direktør Idar Kreutzer, Finans Norge, tar for seg digitalisering av finansverden og den voldsomme akselerasjonen som vi alle ser i disse dager. Med kompensasjonsordningen som et eksempel på rask og riktig digitalisering av prosesser og godt samarbeid mellom offentlig og privat sektor, vil Idar Kreutzer gi innsikt i temaet.

Sendingen ledes av Adm. direktør og ansv. redaktør TU Media; Jan M. Moberg


Webinaret arrangeres av TU Media og Finans Norge.
Deltagelse er gratis, registrer deg her
Påmeldte får tilsendt link til webinaret i separat e-post.

Dato: torsdag 28. mai
Tidspunkt: kl. 09.00-09.45 


Velkommen til webinar!

 

Idar Kreutzer er adm. direktør i Finans Norge. Han var konsernsjef i Storebrand fra 2000 til 2012. Kreutzer er styreleder i Posten Norge, Flyktninghjelpen og Aschehoug Forlag. I juni 2015 ble han utnevnt i regjeringens ekspertutvalg for grønn konkurransekraft, og han er medlem av Klima- og miljøministerens klimaråd. I 2013 ble han valgt som medlem i Strategirådet for Statens pensjonsfond utland. Fra 2001 til 2012 var han rådsmedlem i WBCSD, og var Co-Chair for prosjektet Vision 2050. Han er videre styremedlem ved Universitetet i Oslo, og medlem i Norges Handelshøyskoles Advisory Board. Kreutzer er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole.

 

Kommende arrangementer

1.– 2.
Juni 2023
Scandic Fornebu
22.
Juni 2023
Kongsberg Agenda
6.
September 2023
Felix Konferansesenter
Tech rekruttering