Webinar med adm. direktør Idar Kreutzer, Finans Norge


 

I løpet av dager ble en helt ny ordning for korona-kompensasjon til bedrifter stablet på bena, etter en historisk innsats fra myndighetene og finansnæringen. Resultatet ble «Det beste Norge har å by på», et komplekst rammeverk satt i drift med heldigitaliserte løsninger som gjorde Norge verdensledende i støtteordningene. 

Dette webinaret med adm. direktør Idar Kreutzer, Finans Norge, tar for seg digitalisering av finansverden og den voldsomme akselerasjonen som vi alle ser i disse dager. Med kompensasjonsordningen som et eksempel på rask og riktig digitalisering av prosesser og godt samarbeid mellom offentlig og privat sektor, vil Idar Kreutzer gi innsikt i temaet.

Sendingen ledes av Adm. direktør og ansv. redaktør TU Media; Jan M. Moberg


Webinaret arrangeres av TU Media og Finans Norge.
Deltagelse er gratis, registrer deg her
Påmeldte får tilsendt link til webinaret i separat e-post.

Dato: torsdag 28. mai
Tidspunkt: kl. 09.00-09.45 


Velkommen til webinar!

 

Idar Kreutzer er adm. direktør i Finans Norge. Han var konsernsjef i Storebrand fra 2000 til 2012. Kreutzer er styreleder i Posten Norge, Flyktninghjelpen og Aschehoug Forlag. I juni 2015 ble han utnevnt i regjeringens ekspertutvalg for grønn konkurransekraft, og han er medlem av Klima- og miljøministerens klimaråd. I 2013 ble han valgt som medlem i Strategirådet for Statens pensjonsfond utland. Fra 2001 til 2012 var han rådsmedlem i WBCSD, og var Co-Chair for prosjektet Vision 2050. Han er videre styremedlem ved Universitetet i Oslo, og medlem i Norges Handelshøyskoles Advisory Board. Kreutzer er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole.

 

Kommende arrangementer

10.
Oktober 2023
Oslo Kongressenter
22.
November 2023
Oslo Event Hub