Erik Waatland, sjefredaktør i Medier24; Jan M. Moberg, sjefredaktør i TU; Silvija Seres, President i Polyteknisk Forening; Trine Skei Grande, Kultur- og likestillingsminister.


Vorspiel Oslo Kulturnatt: Kultur for teknologi?


Du er invitert til vorspiel for Oslo Kulturnatt, der teknologi, næring og kultur smelter sammen.

Hva vil kultur for teknologi si? Hva gjør digitaliseringen med kulturen? Er media en brobygger mellom kunstig og ekte intelligens? Hva betyr det for deg og meg?

I en spennende rundebordsamtale møtes Trine Skei Grande, Kultur- og likestillingsminister; Jan M. Moberg, sjefredaktør i TU; Silvija Seres, President i Polyteknisk Forening og Erik Waatland, sjefredaktør i Medier24, til dialog om samspillet mellom kultur og teknologi.

Dørene åpnes 18.00. Rundebordsamtalen får du med deg kl. 18.30 - 19.30.

Under Oslo Kulturnatt skjer det mye spennende i hele byen – og på vårt arrangement hos Polyteknisk Forening byr vi på innsikt, inspirasjon og innflytelse i krysningsfeltet teknologi, næring og kultur.

Legg løypen din innom oss – du vil møte interessante mennesker og høre om spennende ting – over fingermat og forfriskninger.

Dette vorspielet under Oslo Kulturnatt er gratis. Registrer deg under slik at vi kan planlegge for en fin kveld om kultur for teknologi. Velkommen!

 

Meld deg på CTA

Kommende arrangementer

10.
Oktober 2023
Oslo Kongressenter
22.
November 2023
Oslo Event Hub