Presenteres av:

Norwegian Tech Award

Denne prisen ble tidligere kalt Ingeniørbragden og skal kåres blant de bedrifter som blir nominert til årets konkurranse. Stavangerbedriften Zaptec stakk av med seieren 2015 da de vant for miniatyriserende kraftelektronikk.

Årets Norwegian Tech Award vil deles ut på Norsk Industri sin konferanse Agora: Industri Futurum, den 19. oktober. Prisutdelingen vil skje under festmiddag på kveldstid.

16.30: Felles mingel, nettverksbygging og vorspielforedrag
18.00: Felles aperitif
18.30: Felles middag

Her finner du alle tidligere vinnere

Årets Teknologileder

Teknisk Ukeblad kårer også årets leder i teknologi-Norge. I fjor vant seriegründer Alf Bjørseth for sin evne til å skape bedrifter innen solenergimarkedet, bl.a. REC, Norsun og Scatec Solar. Prisen for Årets teknologileder skal tildeles en person som har oppnådd gode resultater gjennom sitt positive lederskap i en teknologibedrift eller et teknologiprosjekt. Send gjerne dine forslag på kandidater til Tormod Haugstad

Hedersprisen

Hedersprisen er blitt delt i to år. Den første gikk til romekspert og sivilingeniør Erik Tandberg, mens Tormod Hermansen fikk tildelt prisen i fjor.

Nominasjoner

Hvilken teknologisk innovasjon har imponert deg i år, eller har du selv vært med på å utføre en teknologibragd? Send dine forslag til Tore Stensvold innen 5. september. Forslag må inneholde en god begrunnelse og en kortfattet beskrivelse.

Kriterier er at kandidatene skal representere en god ingeniørmessig løsning, prosjekt eller gjennombrudd på et teknologisk eller samfunnsmessig problem. TUs lesere er med på å stemme fram de beste kandidatene, mens en bredt sammensatt fagjury har det siste ordet.

 

Utvalgte foredragsholdere fra Industri Futurum

Hege Skryseth

Excecutive Vice President
Kongsberg ASA

Thomas Rinn

Member of the Global Executive Committee
Roland Berger

Anne Marit Panengstuen

CEO
Siemens

Tore Ulstein

NHO-preseident og CEO
Ulstein Group

Stein Lier-Hansen

Administrerende direktør
Norsk Industri

Partnere

"Jeg synes det var så bra innhold i foredragene at jeg gjerne ville vært der sammen med venner / kolleger. Fordi jeg ved å dele opplevelsen med dem, ville hatt noen å diskutere temaene med. "

— Fra deltagerevalueringen i 2015

 

Fjorårets konferanse fikk evaluering 5,15 av 6,0 mulige

— TUEvent

Praktisk info

Tid og sted

Den 19. oktober 2016 skal du være velkommen til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Vi starter med registrering og kaffe kl 08.25 og konferensier hilser velkommen til faglig program kl 09.00. En programkommite arbeider med programmet og vi publiserer informasjon fortløpende.

Om påmelding

Påmeldingsfrist: 18.oktober 2017 kl 24.00
Se påmeldingsside for mer info om avbestillingsfrister. Arrangøren tar forbehold om visse endringer i programmet.
Meld deg på her

Kontakt oss

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef
917 36 393 | terje.edvardsen@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | lizette.lindmark@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder/salg
915 96 266 | bjorn.stockman@tu.no
E-post | Facebook | YouTube | Instagram

Kommende arrangementer

10.
Oktober 2023
Oslo Kongressenter
22.
November 2023
Oslo Event Hub