Møte:
Talk like TED – skriv bedre foredrag med teamet bak TEDxOslo


TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag som formidler «ideas worth spreading» med stor gjennomslagskraft. Gjennom et effektivt halvdagskurs tilbyr Polyteknisk Forening en innføring i de teknikker og virkemidler som ligger bak en vellykket TEDxOslo-talk.

  • Hvordan skaper du kontakt med publikum?
  • Hvordan gjør du budskapet ditt levende?
  • Hvordan gjør du deg selv og din formidling relevant?
  • Hvordan sikrer du effekten du ønsker deg?

I løpet av fire timer lærer du hvordan du finner din «idea» – og hvordan du gjør den «worth spreading». Du lærer hvordan du med enkle virkemidler får publikum med deg, og hvordan en god struktur er din beste venn. Du får se eksempler fra kjente TED talks, og får gjennom korte skriveøvelser konkret tilbakemelding på din egen skriving.

Hvem passer kurset for?

Kurset henvender seg til alle som ønsker å bli bedre til å formidle sin kunnskap, dele sine idéer eller presentere sine tjenester:

  • Ledere
  • Konsulenter og rådgivere
  • Entreprenører
  • Forskere
  • Kommunikasjons- og markedsansvarlige

Tidligere kursdeltager Janne Syversen sier:

Jeg jobber med kommunikasjon så dette kurset var nyttig. Konkrete råd og god veiledning fra en kursholder som var meget dyktig.  Du lærer å løfte frem kjernen i budskapet og holde fokus. Likte godt at vi måtte forberede en oppgave i forkant og at vi fikk 1:1 feedback på dette og andre øvelser underveis. 
Dette kurset passer for alle som er opptatt av formidling.

Om kursholderen

Christoffer Leborg er Speakers coach i TEDxOslo. Han er tekstforfatter og har i over 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Siden 2017 har han hjulpet TEDxOslo sine foredragsholdere med å gjøre sine idéer «worth spreading».

Praktisk informasjon

Talk like TED kurset holdes onsdag 29. januar 2019 kl. 08.30–13.00 med lett frokost fra kl. 8 og fingerfood lunch kl. 13.

Kurset er kun for medlemmer av Polyteknisk Forening og koster 5.500 kr.

Det er et begrenset antall plasser, som gir hver kursdeltager maksimalt utbytte.

Påmelding innen 18. januar 2019.

Om TEDxOslo

TEDx er uavhengig arrangerte TED-konferanser. Slike arrangeres i over 600 byer over hele verden, og i Oslo er det TEDxOslo som er ansvarlig. Som en del av forberedelsene til hver konferanse tilrettelegger vi for coaching hvor TEDxOslo veileder hver enkelt foredragsholder frem til det endelige resultatet. Dette sikrer at hvert enkelt foredrag holder det nivået publikum forventer – og at TEDx forblir en av verdens mest anerkjente foredragsscener.

Arrangementet er et samarbeid mellom Teknisk Ukeblad og Polyteknisk Forening. 

MELD DEG PÅ

Kommende arrangementer

1.– 2.
Juni 2023
Scandic Fornebu
22.
Juni 2023
Kongsberg Agenda
6.
September 2023
Vika kino