Møte i regi av: PF Samferdsel/NVTF Østlandet

Foto: Polyteknisk forening

Kveldsmøte:
Turbulens i norsk luftfart


Norsk luftfart står overfor de største omveltningene på lang tid. Flere internasjonale aktører snuser på det norske markedet, både ved potensielle oppkjøp og direkte inntreden på det norske markedet.

Flypassasjeravgiften bidrar til lavere utslipp fra luftfartssektoren, men hever samtidig terskelen for å gå inn på det norske markedet. Forestående teknologiske fremskritt innen energieffektivisering kan gi både store kostnadsmessige og miljømessige besparelser, blant annet i form av hybridteknologier, biodrivstoff og elektrifisering av fly.

Lavere oljepris etter oljeprisfallet i 2014 har gitt positive impulser på bunnlinjen til flyselskapene, samtidig som interkontinentale flygninger stadig blir vanligere. I tillegg vil vektleggingen av distriktspolitikk og oppfølgingen av det regionale rutenettet være viktig for den norske luftfartsbransjens fremtidige utvikling.

Ikke gå glipp av denne engasjerende og lærerike debatten om norsk luftfarts fremtid. PF Samferdsel har hentet inn et knippe av Norges fremste luftfartseksperter og nøkkelaktører i bransjen for å gi deg en uforglemmelig opplevelse.

Arrangementet er et samarbeid mellom Teknisk Ukeblad og Polyteknisk Forening.  

Tidspunkt: Mandag 22. oktober kl. 18:00 - 20:00.

MELD DEG PÅ

Kommende arrangementer

10.
Oktober 2023
Oslo Kongressenter
22.
November 2023
Oslo Event Hub