Arrangeres av: 
TU Event logo

Presenteres av:

 Insidetelecom logo  

I samarbeid med:

Otte logo  

Velkommen til Inside Telecoms vårkonferanse i Oslo

Hold av datoen 19. mai 2020. Vårkonferansen, som vi de siste årene har hatt i Strømstad, flyttes nå til Oslo, nærmere bestemt Clarion Hotell Oslo i Bjørvika, som er nærmeste nabo til Munchmuseet og Operaen.

Mange har ønsket seg kortere reisevei til vårkonferansen. Det svarer vi på nå og håper flyttingen vil gjøre det enklere for mange, særlig fra steder utenfor Oslo, å delta.

Noen temaer peker seg naturlig ut i norsk telebransje våren 2020. Det er åpenbart at vi trenger å drøfte 5G, både rent teknologisk og planene operatørene har for å få bygd 5G på til sammen 15-16.000 basestasjoner.

Kobbersaneringen går hånd i hånd med 5G på mer enn en måte. Det samme gjør fiberutbyggingen. Uten fiber, intet moderne mobilnett som skal kunne støtte alle sære behov fra forsvaret, jernbanen, samt nød– og beredskapsetatene.

Håvard Fossen fra Inside Telecom-redaksjonen og Torgeir Waterhouse og Per Øivind Skard, begge fra rådgivningsselskapet Otte, leder programarbeidet for konferansen.

 

SIKRE DEG BILLIGSTE BILLETTPRIS

 

Vi lanserer program og billettsalg snart. Ønsker du best mulig billettpris? Vi tilbyr et begrenset antall "Early Bird"-billetter til de aller første billettkjøperne. Registrer din e-post nå for å melde deg på nyhetsbrevet, så vil du være blant de første til å få beskjed straks billettsalget er åpnet.

Kommende arrangementer

SUSTAINABLE MOBILITY
23.–24.
April 2020
Clarion Hotel the Hub
FINANS
28.
Mai 2020
Clarion hotel the hub