undefined
For femtende gang samles telekombransjen til nettverking og faglig input i idylliske omgivelser. (Foto: OLE THOMAS HALVORSEN)

Ta ordet i Strømstad!
Dette er en annonse fra TU Event.

Ved utgangen av 2022 har Telenor fullført slukkingen av kobbernettet. Innen den tid må over en halv million DSL-kunder ha funnet en ny måte å koble seg til Internett på.

Hvem vinner på dette? Skaper endringen nye markedsmuligheter for smarte aktører, eller blir det nådestøtet for tilbydere som i dag er helt avhengige av Telenors kobbernett for å levere sine tjenester?

Inside Telecom-konferansen i Strømstad gir ordet til dem som former framtida. Du møter Anne Mette Dørum fra KS, statssekretær Paul Chaffey, Lyses bredbåndsdronning Toril Nag, administrerende direktør Trond Skjellerud i Eidsiva bredbånd, Telenors brennferske norgessjef Petter-Børre Furberg, adm. dir. Martin Lippert i Broadnet og flere andre som vil ha et ord med i laget.

Publikum i salen inviteres dessuten inn i diskusjonen når vi spør: Hvordan ser Norge ut når den siste kobberledningen klippes i 2022?

Bli med, bli hørt!

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREV FOR INSIDE TELECOM-KONFERANSEN

Du kan oppheve abonnementet på denne kommunikasjonen når som helst.

Når du klikker på send nedenfor, gir du tillatelse til at Teknisk Ukeblad Media kan lagre og behandle de personlige opplysningene som ble sendt ovenfor for å gi forespurt innhold.

Arrangeres av: 
TU Event logo

Presenteres av: 
Insidetelecom logo
 

Kommende arrangementer

1.– 2.
Juni 2023
Scandic Fornebu
22.
Juni 2023
Kongsberg Agenda
6.
September 2023
Vika kino