Årets viktigste konferanse for IT-beslutningstakere


Presenteres av:

Bli med fordi

Både private og offentlige virksomheter effektiviseres gjennom smartere og bedre digitale prosesser, og det er viktigere enn noensinne å henge med på de siste teknologiske trendene for å forbli konkurransedyktig. Digital 2017 vil gi IT-beslutningstakere og IT-profesjonelle ny innsikt, og se på ny teknologi fra både et strategisk og et teknisk perspektiv.

Hva vil jeg lære?

Konferansen vil ta for seg de viktigste IT-trendene akkurat nå, og ett av hovedtemaene er hvordan digitalisering kan gjøre private og offentlige organisasjoner enda smartere. Temaer vi vil komme inn på er blant annet mobile løsninger og kunstig intelligens. Bruk av skytjenester, mobile løsninger og «big data»-analyse stiller enda strengere krav til sikkerhet og personvern enn før, og vi kommer derfor til å ha et eget spor om datasikkerhet. Der kommer vi også inn på GDPR – EUs nye personvernforordning, som vil få store konsekvenser for norske bedrifter, enten man jobber på ledernivå eller som utvikler.

Hvem møter jeg?

Du vil møte IT-beslutningstakere, fagfolk og spesialister fra hele bransjen, og både store og små selskaper vil være tilstede. I tillegg til spennende og lærerike foredrag, vil konferansen også være en gylden mulighet til å treffe kunder, samt nåværende og fremtidige samarbeidspartnere.

Partnere

Sponsor

"Arrangeres av digi.no, Norges største IT-nettsted (100.000 lesere/uke) "

Alle bransjer digitaliseres!

Praktisk info

Tid og sted

Den 19. oktober 2017 skal du være velkommen til Radisson Blu Scandinavia, Holbergs plass, Oslo. Vi starter med registrering og kaffe kl 08.30 og konferensier hilser velkommen til faglig program kl 09.00. Vi kommer kommer tilbake med faglig innhold.

Påmelding

Påmeldingsfrist: 18. oktober 24.00
Se påmeldingsside for mer info om avbestillingsfrister. Arrangøren tar forbehold om visse endringer i programmet.

Kontakt oss

Terje Edvardsen, Konferanse- og abonnementssjef
917 36 393 | terje.edvardsen@tu.no
Lizette Lindmark, Event Manager
462 37 279 | lizette.lindmark@tu.no
Bjørn Stockman, Prosjektleder/salg
915 96 266 | bjorn.stockman@tu.no

E-post | Facebook | YouTube | Instagram

Kommende arrangementer

BYGG OG TELEKOM
7.– 9.
Mai 2017
Strømstad Spa
23.
Mai 2017
Teknisk Ukeblad Media
Frokostseminar mai 2017
Frokostseminar mai 2017
BANK OG FINANS
1.
Juni 2017
Radisson Blu Scandinavia